facebook
Kto pierwszy, ten lepszy. Ta akcja się nie powtórzy.
Zamówienia złożone przed godziną 12:00 są wysyłane natychmiast. | Darmowa wysyłka powyżej 250 PLN | Bezpłatna wymiana i zwrot w ciągu 90 dni

Inne nazwy: ITT

Wynik szkodliwości: 3 (Nieszkodliwe substancje chemiczne)


Triizostearynian izopropylotytanu, znany również jako ITT, to wysokiej jakości składnik stosowany w przemyśle kosmetycznym do produkcji różnych produktów. Składnik ten znany jest ze swoich doskonałych właściwości, które poprawiają ogólny wygląd i samopoczucie skóry. ITT to związek chemiczny, który charakteryzuje się wysokim stopniem spójności i stabilności. Ma również zdolność do zwiększania trwałości lub odporności produktów na pot i wodę.

Jednym z głównych obszarów zastosowania ITT jest produkcja kosmetyków dekoracyjnych, w szczególności pudrów, kosmetyków do makijażu i innych produktów do makijażu. Pomaga zmiękczyć i wygładzić skórę, jednocześnie poprawiając jej wygląd poprzez zminimalizowanie widoczności drobnych linii i zmarszczek. Ponadto ITT jest również stosowany w niektórych rodzajach filtrów przeciwsłonecznych, gdzie działa jako ochrona przed promieniowaniem UV. Innym ważnym produktem, do którego dodaje się ITT, są niektóre rodzaje szminek, w których pomaga wzmocnić ich kolor i poprawić ogólny efekt końcowy.

Nie znajdziesz tej substancji w naszych produktach. Wypróbuj naturalne, wolne od chemikaliów produkty z naszej oferty.

Bombshell woda perfumowana dla kobiet
Bombshell woda perfumowana dla kobiet
Szczegóły produktu
Devotion Intense woda perfumowana dla kobiet
Devotion Intense woda perfumowana dla kobiet
Szczegóły produktu
Now woda perfumowana dla mężczyzn
Now woda perfumowana dla mężczyzn
Szczegóły produktu
Jednorazowe pieluszki dla niemowląt z bio-bawełny 2-5 kg
Jednorazowe pieluszki dla niemowląt z bio-bawełny 2-5 kg
Szczegóły produktu
Roślinna farba do włosów Premium Végétal 100g Bordeaux
Roślinna farba do włosów Premium Végétal 100g Bordeaux
Szczegóły produktu
Kategoria Wyszukiwanie Koszyk