facebook
Zamówienia złożone przed godziną 12:00 są wysyłane natychmiast. | Darmowa wysyłka powyżej 250 PLN | Bezpłatna wymiana i zwrot w ciągu 90 dni

Red Suva Frangipani

Wynik szkodliwości: 1 (Substancje naturalne)


Red Suva Frangipani, znany również jako Lactobacillus bulgaricus GLB44, to bakteria z rodzaju Lactobacillus występująca w niektórych rodzajach sfermentowanej żywności. Jest to jeden z najważniejszych szczepów bakterii wykorzystywanych w produkcji fermentowanych produktów mlecznych, zwłaszcza jogurtu. Ma zdolność rozkładania laktozy, co prowadzi do produkcji kwasu mlekowego, który odpowiada za charakterystyczny smak i konsystencję jogurtu.

Oprócz jogurtu, Lactobacillus bulgaricus GLB44 jest również stosowany w innych produktach mlecznych, takich jak twaróg, ser czy kefir. Bakteria ta jest również ważna w przemyśle spożywczym jako naturalny konserwant i jest składnikiem suplementów probiotycznych. Regularne spożywanie tej żywności i suplementów z Lactobacillus bulgaricus GLB44 może pomóc poprawić zdrowie układu pokarmowego, promować zdrową florę jelitową, a także wzmocnić układ odpornościowy. Jednak sama nazwa Red Suva Frangipani jest używana w innych kontekstach i nie odnosi się do tego gatunku bakterii Lactobacillus. Red Suva Frangipani to gatunek tropikalnej rośliny, która jest popularna ze względu na piękne czerwone kwiaty i przyjemny zapach.

Nie znajdziesz tej substancji w naszych produktach. Wypróbuj naturalne, wolne od chemikaliów produkty z naszej oferty.

Hydrating Body Serum - Hyaluronic Acid (50 ml) - intensywne nawilżenie
Hydrating Body Serum - Hyaluronic Acid (50 ml) - intensywne nawilżenie
Szczegóły produktu
Odżywczy olejek do włosów i skóry głowy
Odżywczy olejek do włosów i skóry głowy
Szczegóły produktu
Kategoria Wyszukiwanie