Red Suva Frangipani
Wynik szkodliwości: 1 (Substancje naturalne)
Red Suva Frangipani, znany również jako Lactobacillus bulgaricus GLB44, to bakteria z rodzaju Lactobacillus występująca w niektórych rodzajach sfermentowanej żywności. Jest to jeden z najważniejszych szczepów bakterii wykorzystywanych w produkcji fermentowanych produktów mlecznych, zwłaszcza jogurtu. Ma zdolność rozkładania laktozy, co prowadzi do produkcji kwasu mlekowego, który odpowiada za charakterystyczny smak i konsystencję jogurtu.
Oprócz jogurtu, Lactobacillus bulgaricus GLB44 jest również stosowany w innych produktach mlecznych, takich jak twaróg, ser czy kefir. Bakteria ta jest również ważna w przemyśle spożywczym jako naturalny konserwant i jest składnikiem suplementów probiotycznych. Regularne spożywanie tej żywności i suplementów z Lactobacillus bulgaricus GLB44 może pomóc poprawić zdrowie układu pokarmowego, promować zdrową florę jelitową, a także wzmocnić układ odpornościowy. Jednak sama nazwa Red Suva Frangipani jest używana w innych kontekstach i nie odnosi się do tego gatunku bakterii Lactobacillus. Red Suva Frangipani to gatunek tropikalnej rośliny, która jest popularna ze względu na piękne czerwone kwiaty i przyjemny zapach.
Nie znajdziesz tej substancji w naszych produktach. Wypróbuj naturalne, wolne od chemikaliów produkty z naszej oferty.

Bio olejek do ust różany z Q10 10 ml
Szczegóły produktu
Delikatny kremowy dezodorant Ziołowe odurzenie (30 ml) - odpowiedni dla kobiet i mężczyzn
Szczegóły produktu
Mydło do prania dla skóry wrażliwej (1 l)
Szczegóły produktu
Organiczne masło nagietkowe 120 ml
Szczegóły produktu
Woda kwiatowa z rozmarynu BIO (100 ml)
Szczegóły produktu