Ekstrakt z kawioru
Inne nazwy: Ekstrakt z kawioru
Wynik szkodliwości: 1 (Substancje naturalne)
Ekstrakt z kawioru, czyli Caviar Extract, to prestiżowy surowiec w branży kosmetycznej, który jest wysoko ceniony ze względu na swoje właściwości odmładzające i regenerujące. Ekstrakt ten jest bogaty w niezbędne dla naszej skóry tłuszcze, sole mineralne, witaminy i aminokwasy. Ekstrakt z kawioru pozyskiwany jest z ikry przełyku łososia, która następnie poddawana jest specjalnej obróbce technologicznej w celu wydobycia cennego ekstraktu.
Ekstrakt z kawioru jest najczęściej stosowany w luksusowych kosmetykach, zwłaszcza w produktach przeciwstarzeniowych, takich jak kremy, serum czy maseczki do twarzy. Dzięki swoim właściwościom odżywczym i odbudowującym pomaga łagodzić i spowalniać oznaki starzenia, przywraca skórze elastyczność oraz zapewnia nawilżenie i odżywienie. Ale nie tylko w kosmetyce, ekstrakt z kawioru znajduje również zastosowanie w produktach do włosów. W szamponach, odżywkach czy maskach do włosów pomaga odbudować ich strukturę, nadając im blasku, siły i witalności.
Nie znajdziesz tej substancji w naszych produktach. Wypróbuj naturalne, wolne od chemikaliów produkty z naszej oferty.
Scandal Pour Homme Intense Intense woda perfumowana dla mężczyzn
Szczegóły produktu
Ajayeb Dubai woda perfumowana unisex
Szczegóły produktu
Środek dezynfekujący do powierzchni zmywalnych (1 l)
Szczegóły produktu
Green Child Friendly Microflora (50 kapsułek) - odpowiedni dla dzieci w wieku od 4 do 12 lat
Szczegóły produktu